За първи път в Бургас двумесечен курс по актьорско майсторство с изучаване на английски език.

За първи път в Бургас двумесечен курс по актьорско майсторство с изучаване на английски език.

За първи път в Бургас двумесечен курс по актьорско майсторство с изучаване на английски език.

Холадски актьор прави курс по актьорско майсторство с цел изучаване на английски език.

С този иновативен метод досега бе работено само в столицата и Академия за интелигентности “Хауърд Гарднър” в град Бургас е първото място, където вашите деца могат да опитат този нов, интересен и ползотворен метод за изучаване на английски език за по-дълъг период.

Занятията в академия за интелигентности “Хауърд Гарднър” се водят от екип от  Shakespeare Drama and Classics School of Sofia с ръководител Маартен Вонк.

Маартен Вонк е артистичен директор на двете сдружения. Той има близо 25 години преподавателски опит в различни университети, училища и институти.

Той е актьор и режисьор, също така  пишe  пиеси, които са поставяни в Холандия и Белгия, като за една от тях вече има правата да се постави в България.

“За да могат вашите деца да се забавляват, пеят, танцуват, да добият опит на сцената, да научат английски език…”

Курсът ще се проведе в три възрастови групи – предучилищна  с първи клас, втори клас и трети и четвърти клас. Занятията ще се провеждат в сградата на академия за интелигентности ‘Хауърд Гарднър” на улица Лермонтов №7 през месец юли и август, четири посещения(от Понеделник до Четвъртък) по един час на седмица. Стартираме на 10 юли. Графика за провеждането на занятията може да намерите във фейсбук страницата на академията. Проектът ще завърши с изнасяне на представления на общинска сцена “Охлюва”.

Цена за целия двумесечен курс 120 лева!

Привилегия е за Бургас да бъде домакин на такова иновативно обучение от световен клас. Побързайте да потвърдите участието на вешето дете. Местата са наистина ограничени! ….

За контакт с академия за интелигентности “Хауърд Гарднър” – 089 880 4436.

Вижте кратка видео презентация:

 

 

академия за интелигентности “Хауърд Гарднър”

 

юли 3, 2017 / by / in ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *