Приморско в надпреварата за “Годишни награди в туризма 2017”

Приморско в надпреварата за “Годишни награди в туризма 2017”

Приморско в надпреварата за “Годишни награди в туризма 2017 г.”

Министерство на туризма организира “Годишни награди в туризма 2017 г.” С основание Община Приморско е удостоена с номинации в цели 4 категории. Победителите ще бъдат избрани на  база на вашето гласуване. Отправяме към вас предизвикателство да подкрепите този прекрасен Черноморски град в надпреварата до 11 декември 2017г. Ето и категориите, в които Община Приморско е носител на номинация:

Номинация на Община Приморско за „Община на 2017 г. за морски туризъм“

Всяка година Община Приморско посреща хиляди туристи, които остават впечатлени от гостоприемството на местните хора, прекрасната природа, историческите и културни паметници. Приморско е подходяща дестинация както за хората, които търсят място за своята спокойна семейна почивка, така и за тези, които харесват динамичен и разнообразен нощен живот. За да подкрепите Община Приморско в надпреварата за “Община на 2017 г. за морски туризъм” гласувайте ТУК.

снимки: Приморско24

Номинация за „Туристическа атракция/обект“ – Беглик таш

Открито през 2003г. и известно още като българският Стоунхендж, Беглик таш е сред най-старите тракийски, мегалитни светилища открити в Югоизточна Тракия и по Черноморското крайбрежие. Подкрепете тази уникална по рода си историческа дестинация като гласувате за нея ТУК.

Снимки: Приморско24

Номинация за „Туристическо събитие“– Национални фолклорни празници „Приморска перла“

През 2015 г. 650 участници от цяла България поставиха началото на един прекрасен проект-Национални фолклорни празници “Приморска перла”. Община Приморско положи всички необходими усилия този проект да се превърне в традиция, която да напомня на българите за техните корени, да впечатлява туристи от цял свят и същевременно да стимулира млади, талантливи изпълнители да продължават да творят в сферата на фолклора. Тази година фестивалът продължи 4 дни и отново събра стотици участници от цялата страна, сгря сърцата на всички, които имаха възможност да чуят изпълненията им. Гласувайте за Национални фолклорни празници “Приморска перла” ТУК.

Снимки:Община Приморско

Номинация за журналистически ТВ материал: Приморско – перлените брегове – Виктор Димчев(Travel TV)

Един прекрасен ВИДЕО МАТЕРИАЛ, част от проекта “Това е България”, който говори сам за себе си. Подкрепете неговия автор ТУК.

Можете да се информирате за текущата класация и да получите пълна информация за начина на гласуване като посетите Приморско24.

ноември 27, 2017 / by / in ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *