Възможност за допълнителен доход от Info4U.bg

Възможност за допълнителен доход от Info4U.bg

Ние от Info4U.bg държим на личното отношение. Поради тази причина търсим рекламни агенти, които да предтсавят нашите услуги в цялата страна. Предлагаме ви невероятна възможност за допълнителен доход.

Какво представлява Info4U.bg?

Info4U.bg е иновативна интернет платформа, чиято основна цел е да представи максимално атрактивно и детайлно обектите на фирми от всички отрасли на българската икономика. Целта ни екипа ни от специалисти надхвърля границите и обхвата на обикновената реклама, в нейния общоприет облик. Наш основен и водещ принцип е постигане на максимално успешно и резултатно представяне на всеки индивидуален обект, включен в нашия Каталог, като до момента сме постигнали това за множество фирми в цялата страна.

Какви хора търсим?

Обичате ли да общувате? Смятате ли, че умеете да накарате другите да ви слушат? Info4U.bg  търси амбициозни хора, който могат сами да си поставят цели и да ги постигат. Свържете се с нас ако имате добра компютърна грамотност и можете свободно да боравите с Интернет.

 

В какво се състои дейността?

Нашите рекламни агенти сами избират обекти от бизнеса в региона, в който се намират. Организират си срещи или провеждат телефонни разговори с лицата, който взимат решение относно рекламата. Представят максимално атрактивно нашите услуги./ На васички одобрени кандидати ще бъдат предоставени необходимите насоки./ Работите в удобно за вас време, без фиксирани месечни ангажименти.

 

Какво предлагаме?

Предлагаме възнаграждение на хонорар според постигнатите резултати. Възнагражденията се изплащат след извършено плащане от страна на рекламодателя. Нашите рекламни агенти получават 25% от изплатената сума.

За да станете част от нашия екип изпратете автобиография с актуална снимка на: m.gospodinova@info4u.bg

Ние ще се свържем с вас!

ноември 21, 2017 / by / in

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *