Три интересни приключенски блога, които разказват за истински и вълнуващи пътешествия

Три интересни приключенски блога, които разказват за истински и вълнуващи пътешествия

Три интересни приключенски блога, които разказват за истински и вълнуващи пътешествия

 

 

Кой не обича да пътува?! Моето лично мнение е, че няма такива хора, защото пътуването е това, което те зарежда, облагородява, карате да се чувстваш щастлив и разбира се те учи на нови неща.

Из цялия свят има различни места, които заслужават всеобщо внимание, заради пъстротата, която притежават –  различни култури, различни забележителности, различни порядки на местните, различно усещане за живот.

Малко от нас обаче, разполагат с достатъчно свободно време и средства, за да посветят живота си изцяло на пътуване, затова смея да твърдя, че е трудно да се обиколят всички интересни дестинации в света.  Ето защо бих искала да споделя с вас няколко интересни блога, които разказват за различни пътувания из света. В тях вие ще откриете много снимки и различни интересни истории, които вдъхновяват и  биха ви помогнали, както да изберете интересна дестинация за свое бъдещо пътуване, така и да се запознаете с различни интересни местенца.

Номер 1: Споделянето е всичко! Share is everything.

Запознайте се с прекрасните и интересни пътешествия на Лора – една наистина смела жена, която знае как да пътешества. Прочетете уникалните истории и ще  се принесете в различен свят!

Блогът на Лора

Номер 2: Туристика.бг

Блог, събрал в себе си информация и пътеписи с различни истории, много съвети и интересни идеи за наистина добри дестинации по света.

Туристика.бг

 

Номер 3: The little big traveler – Малкият голям пътешественик Евелина

Един наистина добър блог, с прекрасни професионални фотографии и истории за над 10 дълечни дестинации, представени от гледна точка на Евелина.

The little big traveler 

Ако обичате да посещавате нови места, да изучавате различни култури и да опитвате различни неща, имате възможност да разгледате тези три прекрасни блога, запечатали интересни и емоционални пътувания и моменти.

 

 

 

 

 

 

 

август 16, 2017 / by / in ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *