Седмичен хороскоп 11.12-17.12

Седмичен хороскоп 11.12-17.12

Овен

Седмицата е пълна с изненеди, но не се надявайте да са само приятни. За да се справите трябва да впрегнете цялото си търпение. Седмицата е успешна в работен план, но внимавайте да не си създадете проблеми сами. За целта ще ви помогне ако се заредите със спокойствие и не прибързвате. Тази седмица параноята ви се обажда и сте склонни да си измисляте всевъзможни сценарии с негативен край. Потърсете убежище от негативните мисли сред хора и занимания, който ви доставят удоволствие.

Телец

Тази седмица вашето въображение ще ви помогне да се справите без проблем с изникващите проблеми. Твърде е вероятно да ви се наложи да пътувате. Седмицата е излючително успешна за онези от вас, които се занимават с търговия и посредничество. Тази седмица личните ви отношения са в застой. Избягвайте да се замесвате в кюки и интриги на работното си място. Доверявайте се само на факти и останете здраво стъпили на земята.

Близнаци

Тази седмица близките ви ще разчитат на вас и ще имат нужда от вашата помощ. Впрегнете цялата си енергия в разрешаването на текущите проблеми. Предстои ви да взимате отговорни решения, затова останете максимално концентрирани. До вас има човек зодия Лъв, които ще ви помогне. Доверете му се. Периода крие опасност от битови инциденти, затова бъдете внимателни.

Рак

Изникването на непредвидени разходи може да развали настроението ви, но те няма да нарушат финансовия ви баланс. Вие сте в настроение за забавления и можете да разчитате на ваш стар познат да ви прави компания в лудориите. Възможно е скорошно пътуване. Дамите от зодия Рак вече са във вихъра си и по празниците ще се изявяват като перфектни организатори и добри домакини.

Лъв

Това, че виждате голямата картина пред вас става повод за това да бъдете напрегнати. Опитайте се да се отърсите от напрежението. Не се карайте за пари с близките си, средства няма да ви липсват. Обърнете винимание на здравето си. Може би сега е момента да промените хранителния си ражим. Този период изискава от вас изпълнителност, но напрежението в общуването с околните може да провали вашите начинания. Старайте се да се създържате от критични оценки.

Дева

Бъдете внимателни с интригантите около вас. През този период не получавате нищо даром, трябва да се потрудите, за да постигнете целите си. Това, че сте здраво стъпили на земята работи във ваша полза. Предтои ви да реализирате много важен проект. Времето е подходящо за любовни трепети. На необвързаните от вас им предстои да срещнат интересен човек, а тези от вас, които са срещнали своята половинка ще се радват на хармония в отношенията.

Везни

Тази седмица вие ще се возите на влакчето на позитивните емоции. Внимавайте със своята щетрост защото рискувате да останете без средства преди празниците. Не взимайте решения под влиянието на емоциите, изчакайте да се възвърне рационалната част от вашата личност. Ще бъдете заобиколени от много хора, но това ще ви зареди с енергия.

Скорпион

Тази седмица ще се захванете с работа, която не ви е на сърце. Въпреки това ще се справите. Периода е изключително успешен за вас и не е нужно да се тормозите с финансови въпроси, тъй като без ваша намеса всичко магически ще се нареди. Очаквайте приятни новини от далеч. Обуздавайте своя инат и не се поддавайте на провокации.

Стрелец

Стрелци, тази седмица дръжте езика зад зъбите си. Ако казвате всичко, което ви е на ума ще пожънете сериозни негативи. Постарайте се да довършите задачите си. В работата ви нещата са доста динамични, не отлагайте. Девизът ви тази седмица е “Тук и сега”. С методичен труд ще успеете да довършите всичко на време и да се радвате на резултатите.

Козирог

Обърнете внимание на семейството си. По малдите членове на фамилията имат нужда от вашата помощ, за да решат важни за тях въпроси. В работата си сте доста плодовити, но идеите ви няма да бъдат приети с лекота от всички ваши колеги. Периодът е изключително ползотворен за интелектуална дейност. Сега само планирайте, не харчете излишни средства за ексцентрични начинания.

Водолей

Има вероятност от възникване на спорове с роднини. Ще се справите с тях ако се опитате да балнсирате и не реагирате твърде емоционално.Ако сте натрупали напрежение, едно пътуване би ви разтоварило. Не губете време и започнете да го планирате. Най-после ще получите информация по важен за вас въпрос, но не я приемайте за чиста монета.

Риби

Ще пoлучите помощ от трети лица за реализирането на вашите творчески начинания. Преди да давате съгласието си за участие в тези начинания се уверете, че всичко е морално коректно. Към вас има нов любовен интерес  и това ви зарежда с енергия. След приключване на важни проекти ще се отдадете на заслужена почивка.

декември 12, 2017 / by / in

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *