Как да създадем Коледна атмосфера у дома

Как да създадем Коледна атмосфера у дома

Няколко съвета как да създадем Коледна атмосфера у дома.

Декември е в разгара си, което означава, че е време да се заемем с празничната Коледна украса на жилището.

Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да направите украсата в дома незабравима. Като за начало – изберете места във вашият дом, които могат да бъдат украсени и … напред.

Избираме основните цветове за нашата украса.

Как да създадем Коледна атмосфера у дома

За начало трябва да изберем един или два основни цвята, които ще създават празничното настроение у дома. Това може да бъде класическото съчетание на бяло и злато, червено и зелено или неочаквано виолетово с оранжево – решавайте сами.

Украсяваме прозорците

2Съвсем не е задължително да пръскаме прозорците със спрей имитиращ снежинки. Вариантите са много; хартиени или истински играчки за елхата, завеси в празничен цвят или просто няколко хартиени ленти с венчета от елхови клонки.

Добавяме осветление

3Създайте си няколко “острова” с топла светлина от свещи. Подходящото осветление ще сгрее всяка обстановка дори и в най-мразовитата зимна вечер.

Помислете за гостите на Коледа и тяхното посрещане

4Да съставите меню за със седем или девет ястия на Коледа е задължително. Не трябва да забравяте и за правилното поднасяне на ястията. Превърнете начина на поставяне на приборите за хранене в едно истинско Коледно украшение без много усилия.

Украсяваме осветлението у дома

5На практика всеки полюлей може да се впише в коледния дух на жилището, ако правилно подберем украсата. Шишарки, елхови клонки, няколко играчки от елхата ще помогнат много в това начинание.

Използвани материали: https://www.adme.ru © AdMe.ru

 

 

декември 7, 2016 / by / in ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *